Download Communisme, Sex en Leugens (Dutch Edition) by Maria Genova PDF

By Maria Genova

free of charge e-book Maria Genova
Dit publication is tot 1 oktober 2011 free of charge bij aankoop van een van de twee andere ebooks van Maria Genova: Mannen die vrouwen geloven en Mannen is stoer, vrouw is hoer. In die ebooks treft u een persoonlijke code aan waarmee u Communisme, intercourse en leugens free of charge kunt downloaden through www.krasboek.nl.

Maria Genova
Communisme, intercourse en leugens

Communisme, intercourse en leugens biedt een scherpe en humoristische observatie van het leven in een communistisch land. Het is het verhaal van een jonge vrouw, die het versieren van mannen tot in de puntjes perfectioneert. Haar soms absurde avonturen vinden in Bulgarije en Rusland plaats, met als achtergrond het wankelende communistische regime. Rebels schopt ze tegen de gevestigde orde, maar ze is ook verstandig genoeg om haar toekomst niet op het spel te zetten. Parades, verklikkers, kunststof Trabants, schietles met kalashnikovs, de perestrojka van Gorbatsjov en de verwarring na de val van de Berlijnse muur... Het zijn allemaal waargebeurde verhalen in een niet al te ver verleden. Het is paradoxaal en ontluisterend tegelijk hoe de jongeren zich vol enthousiasme op het afbreken van de idealen van de communistische maatschappij storten, waar ze zelf hun hele leven aan gebouwd hebben.

Maria Genova werd in 1973 in Bulgarije geboren. Al na één jaar in Nederland werkte ze als freelancejournaliste voor het Noordhollands Dagblad. Inmiddels heeft ze duizenden publicaties in Nederlandse kranten en tijdschriften. Haar droom kwam uit, maar niet in het land dat ze in gedachten had.

Show description

Read Online or Download Communisme, Sex en Leugens (Dutch Edition) PDF

Similar women's contemporary fiction books

Lamento di una maggiorata (Italian Edition)

Ci sono quelle che aspettano inutilmente consistent with anni il giorno in cui «loro» spunteranno, ma sono destinate a rimanere piatte come tavole da surf. E ci sono quelle, come Simona, che a un certo punto dell'adolescenza si ritrovano lì davanti due compagne di vita indesiderate, ingombranti e impegnative: le tette.

Der Rache süßer Atem: Roman (German Edition)

Abgründig, weiblich – tödlich. Immer wieder hat Maria auf die große Liebe gehofft, auf den Mann fürs Leben und das lang ersehnte style. Stattdessen erlebte sie Rücksichtslosigkeit, Lüge, Betrug. Als auch Tom sie hintergeht, ihre letzte Hoffnung auf glückliche Zweisamkeit, bricht Maria aus der Opferrolle aus.

Mi nombre es Sena (Spanish Edition)

"Mi nombre es Sena parece un triángulo amoroso, o quizá un libro de viajes por Israel, España, Alemania y Rusia. Pero en realidad es los angeles historia de tres personajes que no encuentran su lugar en el mundo. Y sobre todo, de una mujer tratando de entender quién es l. a. personality que los angeles mira desde el espejo".

Bijna echt gebeurd (Dutch Edition)

Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen chicken kan een entire conversatie vervangen.

Extra info for Communisme, Sex en Leugens (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.88 of 5 – based on 39 votes